Allmänna villkor

Det är viktigt för oss att våra kunder kan handla säkert!
För att du ska känna dig säker med ditt köp har vi listat upp alla eventuella frågor som kan tänkas dyka upp här nedan. Skulle du trots allt ha frågor så är du välkommen att vända dig till vår kundservice som finns där för dig alla dagar i veckan!

REGLER & VILLKOR
Dessa allmänna villkor gäller för all användning av webbplatsen. När du genomför ett köp på denna webbplats gäller dessa villkor. Pawfectpuptraining.se förbehåller sig rätten att ändra villkoren över tid. Den nuvarande versionen av de allmänna villkoren är de du läser just nu på denna webbplats. Vid uppdateringar ändras denna text omedelbart.

KÖP
Vid beställning över Internet gäller avtal om köp först när du har erhållit en orderbekräftelse från Pawfectpuptraining.se via e-post. Bekräftelsen sker senast 24 timmar efter att beställningen mottagits. Får du ingen bekräftelse, om något är fel eller om du vill ändra din beställning vänligen kontakta vår kundservice. 

PRISER
Momsen kommer att baseras på ditt totala ordervärde, oavsett om din beställning omfattas av en kampanj, eller ej. Momsen ingår alltid på vår hemsida.


Pawfectpuptraining.se kan erbjuda kampanjer på hemsidan som har förmånligare villkor än vad som framgår av dessa Villkor, t.ex. rabatter eller förlängd ångerrätt. Dessa förmånligare villkor gäller så länge kampanjen är aktiv för de specifika varor som anges. Vi förbehåller oss rätten att när som helst återkalla sådana kampanjer. Vid avslutande eller återkallande av en kampanj gäller dessa villkor utan ändringar. Erbjudanden på specifika produkter på hemsidan gäller under en begränsad tid.

När det gäller kampanjer som "köp en få en gratis" måste du alltid göra ett fullständigt återköp för återbetalning, vilket innebär att du returnerar alla produkter som erhållits under kampanjen. Om du har deltagit i en kampanj där du fick rabatt på ditt köp eftersom totalbeloppet överskred ett visst belopp, kommer din återbetalning att justeras enligt de villkor som gällde för den kampanj som var föremål för ditt köp. Pawfectpuptraining.se´s rabattkoder kan inte användas i kombination med andra rabatter eller erbjudanden på hemsidan om inte annat särskilt har angetts.

LAGER & VAROR
Lagersaldon uppdateras kontinuerligt på hemsidan. Vi reserverar oss för eventuella saldofel. 

Bilder på webbplatsen är endast avsedda för illustration. Var medveten om att färgerna på varor som visas på webbplatsen beror på flera faktorer, till exempel dina bildskärmsinställningar. Du hittar en beskrivning av produktdetaljer och vad som ingår i produkten på produktsidan. 

LEVERANS
Alla priser är listade exklusive fraktkostnader, om inte annat anges. Kurser har givetvis aldrig fraktkostnader, det gäller endast fysiska produkter. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning. Under vissa perioder, eller för vissa produkter kan det vara fri frakt, i sådant fall står det preciserat på webbplatsen.
Om beställning levereras till en upphämtningsplats och du inte hämtar paketet i tid förbehåller Vi oss rätten att ta ut en avgift för att täcka eventuella extra kostnader. Om din produkt har blivit skadad under transporten måste du meddela detta snarast till Pawfectpuptraining.se´s kundtjänst.

VAD ÄR LEVERANSTID OCH KOSTNAD?
Du får ett bekräftelsemail inom 24h. Om du har köpt en kurs så får du tillgång till den när kursens startdatum infaller. Du får alltid ett mail strax före kursstart med information och inloggningsuppgifter. Fysiska produkter har en leveranstid på 5-7 bankdagar.

RETURER
Vårt mål är att du ska vara helt nöjd med produkten eller produkterna du köper från oss. Om du beställer från webbplatsen har du rätt att ångra ditt köp, oavsett din anledning, inom 14 dagar efter mottagandet av produkten. Om du utövar din ångerrätt måste du skicka tillbaka produkten oöppnad till oss. Produkten ska returneras i nyskick och i sin originalförpackning. Du har rätt att varsamt öppna förpackningen för att inspektera produkten. Om produkten och/eller förpackningen skulle ha skadats till följd av hantering som inte motiveras av sedvanlig undersökning har Vi rätt att debitera för den värdeminskning som uppkommit. 

Tänk på att om du valt att betala mot faktura så börjar de 14 dagarna på fakturan löpa från den dag då paketet skickas från oss. Du står som betalningsskyldig under hela returprocessen.

Vid eventuell retur kommer vi att debitera dig för fraktkostnad och eventuella andra omkostnader i samband med återbetalning av din/dina varor.  Observera att alla produkter som returneras måste vara i originalskick, samt i orginalförpackning för återbetalning. 
Vid outlösta paket debiterar vi en avgift om 495 kr (inkl moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss.

Om du har köpt en kurs och inte är nöjd har du rätt att få pengarna tillbaka. Kursen måste vara helt genomförd och du måste ha skickat in samtliga uppgifter som krävs för att använda din garanti. Du kommer att få personlig hjälp av din coach för att nå dina mål där du måste skicka in videos som visar att övningarna utförts. Är du inte nöjd med utfallet av kursen efter detta så får du alla pengar tillbaka. 

MISSTAG
Misstag sker ibland genom mänskliga faktorn eller andra fel, till exempel gällande pris eller produktinformation. Om ett misstag sker kommer vi naturligtvis göra vårt bästa att försöka korrigera det snarast möjligt. Vi har stor erfarenhet av nöjda kunder och det är något som vi alltid lägger stor vikt vid. Alla vi på Pawfectpuptraining.se strävar efter att du ska vara riktigt nöjd med ditt köp. Skulle du vara missnöjd med någonting är vi tacksamma om ni kontaktar kundtjänst så att vi kan hantera ärendet. 

PERSONUPPGIFTER
När du handlar hos oss godkänner du att Pawfectpuptraining.se lagrar och använder dina uppgifter, detta gör vi för att kunna hantera och leverera din beställning samt för att kunna låta dig som kund ta del av våra nyheter/erbjudanden i form av nyhetsbrev. Vi samlar bara in nödvändig information för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig. Vi delar inte ut dina uppgifter till tredje part om det inte krävs för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig (exempelvis så får postnord,dhl m.f.l dina uppgifter för att kunna skicka hem varan till dig) och för att möta ställda lagkrav på bokföring. Vi sparar bara den information som krävs enligt lag och för att kunna ge så bra service som möjligt. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.
GDPR ger dig rätt att begära utdrag av den information som är registrerad om dig. Du har rätt att max 1 gång per kalenderår få ta del utav de uppgifter som finns registrerade. Om du önskar detta eller har andra frågor gällande lagringen, vänligen vänd er till personuppgiftsansvarig på Pawfectpuptraining.se via info@pawfectpuptraining.se

Företagets postadress är:
Pawfectpuptraining.se
Vivelgatan 8B
721 35 Västerås

Leveransadress
Pawfectpuptraining.se
Vivelgatan 8B
721 35 Västerås

Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.

Om någon information är missvisande, ofullständig eller felaktig kommer vi förstås att korrigera den om/när du informerar oss. Du kan också begära att informationen om dig raderas, kontakta då kundtjänst på info@pawfectpuptraining.se.

Det finns undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Vi kan också komma att använda cookies, till exempel för att förbättra din upplevelse av denna hemsida.
När du registrerar dig för vårt nyhetsbrev samtycker du till att vi registrerar de nödvändiga uppgifterna för detta. För att avregistrera dig, vänligen kontakta kundtjänst på info@pawfectpuptraining.se.

SÄKERHET
Pawfectpuptraining.se utför seriöst och ambitiöst arbete med säkerhet och vi uppgraderar och uppdaterar våra system kontinuerligt för att upprätthålla denna webbplats till en säker plats för våra kunder.

FORCE MAJEURE
Om Pawfectpuptraining.se inte följer sina skyldigheter enligt dessa Allmänna Villkor på grund av ovanliga negativa omständigheter utanför vår kontroll, kan Pawfectpuptraining.se inte hållas ansvariga. Exempel på sådana kan vara krig, inbördeskrig, revolution, upplopp, statliga åtgärder, strejk, lockout, blockering, elavbrott, telefon- eller internettjänst, naturkatastrofer eller liknande händelser.

TVISTER
Vi gör vårt bästa för att göra alla våra kunder nöjda. Vi försöker alltid att tillfredsställa dig om något är fel med ditt köp. Om det är något vi ​​inte kan lösa, rekommenderar vi dig att göra ett klagomål hos Allmänna Reklamationsnämnden för en oberoende undersökning. Vi går vidare med alla ärenden.

ÄNDRING AV VILLKOREN
Pawfectpuptraining.se förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa Villkor när som helst i tiden. Alla ändringar av dessa Villkor kommer att publiceras på Hemsidan. Ändringar gäller från det att de anges på Hemsidan.

Tvist och lagval
I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr
Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.
Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

KUNDSERVICE
Om du har några frågor, om något är fel med din beställning eller om du av någon annan anledning vill kontakta oss, hjälper vår kundtjänst dig gärna.
 
Du finner oss på info@pawfectpuptraining.se alla dagar i veckan!
 
Villkor uppdaterade 2022-11-07.