Om oss

Välkommen till Pawfect Puptraining!

Vi är inte bara ett företag, vi är en passion. Jag som skriver heter Sarah, och min historia är fylld av kärlek till hundar och ett brinnande intresse för hundträning. För mig är hundar inte bara husdjur; de är medlemmar av familjen och partners i äventyret som är livet.

Mitt äventyr just nu sker tillsammans med min underbara blandras som heter Vilja. Hon är mer än bara en hund för mig - hon är min bästa vän och träningskamrat. Tillsammans tränar och tävlar vi bruks, och det är i dessa stunder av samarbete och glädje som jag har funnit min sanna passion.

Hos Pawfect Puptraining strävar vi efter att dela med oss av den kunskap och erfarenhet som jag har samlat genom åren. Både tack vare de hundar jag ägt, men framförallt via de utbildningar jag genomgått. Jag pluggar också varje år för att ytterligare bredda kunskaperna och ta del av ny forskning inom hundvärlden.

Vi jobbar alltid med etiska metoder där hunden självmant tränar tillsammans med sin förare. Det ska vara roligt för både människa och hund!

Vår mission är att hjälpa dig och din fyrbenta vän att skapa en starkare och mer förtroendefylld relation. Oavsett om du är en erfaren hundägare eller nybörjare inom hundträning, har vi något att erbjuda dig.

Vi är mer än bara ett företag som erbjuder kurser, vi är tillsammans en gemenskap av hundälskare som delar samma passion. Vi tror på att skapa en positiv och stödjande miljö där både människor och hundar kan växa och utvecklas tillsammans.

Pawfect puptraining är resultatet av min kärlek till hundar och min strävan efter att göra världen till en bättre plats för dem. Jag är stolt över att dela min kunskap med dig och din fyrbenta vän. Tillsammans kan vi skapa en starkare och mer harmonisk relation mellan människa och hund.

Tack för att du har valt Pawfect puptraining som din partner på din hundträningsresa. Vi ser fram emot att träffa dig och din hund och vara en del av ert äventyr.